NAMA-STAY

Welkom. Maar dan écht welkom. In onze volledig ingerichte appartementen met uitzicht op strand, zee en duinen ontbreekt het je aan niets. Hier kun je alles even achter je laten. Tot rust komen. Of juist actief bezig zijn. Genieten van het strandleven. Omdat wij graag een stap extra zetten voor een comfortabel verblijf.

 

WIE ZIJN WIJ?

Strand en zee is wat ons verbindt. Harro nam al een tijd bijna dagelijkse een duik in de zee, in oktober 2014 dook Francis een keer mee. Sindsdien duiken wij nog steeds dagelijks de zee in (ook ’s winters) en met ons nog 70 anderen. Vanuit deze passie voor zee en natuur is onze vriendschap verder gegroeid. Toen het appartement op 1090A te koop stond, gingen wij gelijk op ons gevoel af. Nu laten wij op gezette tijden ook graag anderen meegenieten van ons appartement.

WAAR STAAN WIJ VOOR?

Kwaliteit, zonder gevoel uit het oog te verliezen. Dat zie je zodra je het appartement binnen stapt. Het uitzicht is fantastisch, de inrichting functioneel en vol extra comfort. Wij weten dat de omgeving goed binnenkomt vanuit rust. Buiten een lekker verblijf in ons appartement bieden wij extra’s om jouw verblijf nog leuker te maken. Wij wonen bijna ons hele leven in Den Haag en kennen het gebied erg goed. Daarom kunnen wij goed aangeven wat er in de buurt te doen is. Jouw verblijf zal een fantastische ervaring zijn. Nama-Stay!